ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ

Το ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ είναι πρότυπο πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων και Ανέργων στους τομείς Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής και σκοπό έχει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, καθώς και την υλοποίηση χρηματοδοτικών από την Ευρωπαϊκή Ένωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε ανέργους και πρωτοβουλιών που αφορούν στην απασχόληση και την ανεργία.

ΟΡΑΜΑ - ΣΤΟΧΟΙ

Να είμαστε η πρώτη εταιρία στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους τομείς Διοίκησης, Οικονομίας και Πληροφορικής πληρώντας παράλληλα τις υψηλότερες Ελληνικές και Διεθνής προδιαγραφές.Συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη εξειδικευμένων, ποιοτικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.Στρατηγική διαχείριση και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων της επιχείρησης με έμφαση στο διδακτικό προσωπικό, τις Διοικητικές υπηρεσίες και τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.Ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Εταιρίας σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και επέκταση στα Βαλκάνια.Διαρκής ενίσχυση - βελτίωση της Εταιρικής εικόνας.Βελτίωση των αποτελεσμάτων της επιχείρησης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ

Η επιστημονική κατάρτιση, αλλά και η μεγάλη εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία των εκπαιδευτών μας.Το εξειδικευμένο και έμπειρο διοικητικό προσωπικό.Ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των πελατών μας.Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.Η φήμη μας στην Ελληνική αγορά.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ

Στην πολυετή επιτυχημένη παρουσία του στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, έχει εκπαιδεύσει  (37.000) άτομα, είτε εργαζόμενους στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, είτε ανέργους -και έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα συνολικού ύψους περίπου 15 εκ. €. Έχοντας πιστοποιηθεί σαν K.E.K. Εθνικής Εμβέλειας, με τρία (3) συνολικά παραρτήματα σε ολόκληρη την χώρα) και σε όλες τις φάσεις λειτουργίας του θεσμού, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο σε μια από τις πρώτες θέσεις στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών οργανισμών - από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Κατάρτισης (Ε. Κ Ε. Π Ι Σ.) με βάση τα πρότυπα που έχει θέσει  σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η Ευρωπαϊκή Ένωση , τόσο για την εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών, όσο και για τα προσόντα των στελεχών του. Τα προγράμματα που υλοποιούνται καλύπτουν όλα τα θεματικά πεδία: Επαγγέλματα Οικονομίας και Διοίκησης , Επαγγέλματα Πληροφορικής ,  Επαγγέλματα Τουριστικά & Παροχής Υπηρεσιών , Αγροτικά Επαγγέλματα , Επαγγέλματα Τεχνικά και Μεταφορών , Επαγγελμάτων Περιβάλλοντος, Επαγγέλματα Υγείας & Πρόνοιας , Επαγγέλματα Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΜΜΕ & Επικοινωνιών , Παιδαγωγικά Επαγγέλματα . Το ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ έχει την δυνατότητα - σε ότι αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό και στην υποδομή - να παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχονται στις επιχειρήσεις μέσω των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης.

security

Αθήνα

 
Λεωφ. Πειραιώς 108 ΤΚ 11854, Γκάζι, ΑΘήνα
Τηλ. 210-95.37.370-9 Fax. 210-95.37.369
Λιοσίων 281 ΤΚ 10445 , Αθήνα
Τηλ. 210-8547970 Fax. 210-8547969
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Β.Τσορλίνη 26
ΤΚ 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-56.73.52
Fax. 2310-56.73.52

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πάτρα

Εκπαιδευτικό Κέντρο Πάτρας
Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 35
ΤΚ 26443, Πάτρα
Τηλ. 2610-45.20.87
Fax. 2610-45.20.87

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">iasonpat@kekiason.gr